Dagen måtte komme..

.. hvor jeg ikke helt skjønner poenget med blogg.

Motivasjonen blir elendig når jeg ikke har et bra kamera, bildene blir så dårlige. Det er snart jul og bursdag, skal kose meg med familien og venner. Det er snart ungdomsskole, skal ha fokus på skole. Når jeg har ny data og kamera, er jeg tilbake! 

Nei, det har ingen verdens ting med stygge kommentarer eller noe av det som får meg til og slutte og blogge. Dere har vært så sykt koselige og kommentert og kommet med masse fine ord. Tusen takk! Jeg skal ikke slette bloggen, for som sakt kommer jeg tilbake når jeg har fått nytt kamera og ny data. Kanskje ikke med en gang, men etterhvert.  Når jeg kommer tilbake, er det ny header og nytt design som er på bloggen. jeg kommer til og få dobbelt så bedre bilder, og bloggingen bli forhåpentligvis enda bedre!  

Tusen takk til dere som har følgt meg!  vi sees til neste år :-) 

2 kommentarer

kristina

03.12.2011 kl.10:40

jättefin blogg du har! (:

Idunn ♥

13.12.2011 kl.16:36

savner blogginga di :(

Skriv en ny kommentar

Maiken - stop for a minute and smile

Maiken - stop for a minute and smile

12, Alta

Hei! Jeg heter maiken. Jeg er 11 år, og er fra Alta. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min! leser denne bloggen NÅ


    Hei! Jeg heter Maiken. Jeg er 13 år, og bor i Alta. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

blogg


Arkiv

Mars 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

hits