God julHallo alle sammen! Skal ikke starte og blogge enda, men følte bare for og ønske alle dere supere lesere god jul og godt nytt år. Kjennte at jeg savnet bloggen også det å blogge, men det og også utrulig godt! Kommer ikke til og starte med det samme etter nyåret heller. Er ganske sikker på at jeg starter etter sommeren igjen. Om ikke før. 

Sitter mye mindre på datan, var jo slik at når jeg satt meg på datan etter skolen for og blogge, var det ikke bare og logge av igjen. Kunne ha blitt sittende resten av dagen. Det er ikke ett must med data lengere. For første gang på datan har jeg heller ikke tatt med meg datan til pappa ( hvor jeg forestten er nå ) Grunnen var jo fordi jeg ikke skulle sitte på datan hele jula. Men har fått lånt datan til broren min litt. God jul alle sammen! Håper dere får en fantastisk julekveld med familien deres og masse pakker. Sender selvfølgelig også mine tanker til de som ikke har familen atmed seg og feire med.   

Les mer i arkivet » Mars 2012 » Desember 2011 » November 2011
Maiken - stop for a minute and smile

Maiken - stop for a minute and smile

12, Alta

Hei! Jeg heter maiken. Jeg er 11 år, og er fra Alta. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min! leser denne bloggen NÅ


    Hei! Jeg heter Maiken. Jeg er 13 år, og bor i Alta. På bloggen min kan du lese om hverdag, outfits, bilder og masse annet. Håper du liker bloggen min!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

blogg


Arkiv

Mars 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011


hits